22 DEC 2014

Vianočná burza(foto)

11. a 12. decembra sa na našej škole konal II.ročník Vianočnej poštováckej burzy hand-made výrobkov. Výnos z burzy sme opäť použili na nákup hračiek a písacích potrieb na oddelenie Detskej onkológie a hematológie DFNsP v Košiciach

Vianočná burza - foto

Od septembra členovia kreatívneho krúžku pripravovali šperky a iné výrobky vyrobené rôznymi technikami a vo štvrtok a v piatok (11. a 12.12.) ich ponúkli na predaj študentom a učiteľom školy. Burza bola opäť veľmi úspešná, podarilo sa nám získať 233 €, za ktoré sme nakúpili mnoho hračiek a písacích potrieb a 22.12.2014 sme ich odniesli na oddelenie Detskej onkológie a hematológie DFNsP v Košiciach. Burzu organizačne zabezpečili p.prof Ostricová a Balážiková a študenti II.E: Dia Pankuchová, Natália Gríllusová, Zuzka Pristašová, Katka Rendošová, Nela Gondová, Samo Mečiar, Miro Lučkai, Sofia Hunčárová, Kristína Černá, Lukáš Kostač, Julka Kupčíková, Zuzka Mičáková a Simon Švec, z IV.D prispela Evka Semanová.
ĎAKUJEME vedeniu školy za podporu a finančný príspevok na materiál a tiež všetkým profesorom a študentom, ktorí si u nás niečo kúpili a tak túto charitatívnu akciu podporili. V predvianočnom čase sa nám takto všetkým spoločne podarilo potešiť choré deti, ktoré nemôžu sviatky tráviť doma.
Fotogaléria z celej akcie: http://gympos.edupage.org/photos/?photo=album&gallery=13