12 APR 2014

Náboj 2014

V matematickej súťaži NÁBOJ náš seniorský tím zvíťazil v medzinárodnom poradí. Juniori obsadili 4. miesto v slovenskom (10. miesto v medzinárodnom) rebríčku. Úspešné boli aj ďalšie dva naše tímy. Blahoželáme.

Náboj 2014 - foto V matematickej súťaži NÁBOJ nás úspešne reprezentovali všetky štyri zúčastnené tímy. Víťazný tím Seniorov v zložení Jakub Dargaj (IV.A), Lucia Leličová (III.A), Marko Puza (IV.A), Miroslav Stankovič (IV.A) a Roman Staňo (III.A) vybojoval v medzinárodnom poradí 1. miesto (zo 154 tímov). Ďalší tím v kategórii Senior zostavili tretiaci Florián Hatala, Peter Kőváry, Miroslav Novák, Róbert Schönfeld a Peter Vook z III.A. Umiestnili sa na 14.  mieste v slovenskom poradí.
V kategórii Junior súťažili dva prvácke tímy z I.A. Pavol Drotár, Jakub Genči, Jakub Mach, Juraj Mičko a Pavol Petruš vybojovali 4. miesto v slovenskom rebríčku, 10. miesto v medzinárodnom (zo 178 tímov ). Druhý tím v zložení Veronika Demčáková, Dominik Vranay, Daniel Koľ, Veronika Rišková a Jakub Žoldák sa umiestnili na 28. mieste v slovenskom poradí. 
Blahoželáme k dosiahnutým výsledkom.